Желая да участвам в конференцията като (задължително):

  Желая да бъда настанен в (задължително):


  Желая да нощувам на (задължително):
  27.09.2024 г27 и 28.09.2024 г.няма да нощувам

  Желая да вечерям на (задължително) – 80 лв куверт за 1 човек за 1 вечеря (СОЛСО поема куверта за вечеря на своите редовни и асоциирани членове):
  27.09.2024 гняма да вечерям

  Ще заплатя дължимата сума:

  Данни за фактура:



  Условия за участие:
  Таксата за участие в конференцията е 30 лв и се заплаща от всички участници в конференцията. Таксата за участие не се заплаща от придружители и деца. Таксата за участие включва: участие в лекционната програма и семинара, достъп до рекламните щандове, рекламни материали, кафе паузи, обяд.

  Условия за настаняване в хотела и изхранване:
  – редовни и асоциирани членове на СОЛСО при настаняване в двойна стая – СОЛСО поема разходите на своите редовни и асоциирани членове за нощувката и вечерята на 27.09.24 г.
  – редовни и асоциирани членове на СОЛСО при настаняване в самостоятелна стая – доплащане 55 лв за всяка нощувка (включена закуска)
  – придружители и външни гости – 75 лв за 1 нощувка (при настаняване в двойна стая), 130 лв за 1 нощувка (при настаняване в самостоятелна стая), 80 лв куверт за вечеря
  – за деца до 12 години, настанени на допълнително легло в стаята на свои родители, не се заплаща престоят в хотела. За деца, настанени на самостоятелно легло се заплаща 50 % от цената на нощувката (38 лв на нощувка). За децата до 12 години не се заплаща куверт за вечеря.

  В цената на нощувката се включват: ползване на интернет, басейн, фитнес, сауна парк – финландска сауна и билкова сауна, парна баня, релакс зона, безплатен паркинг (40 места)

  Плащането на таксите за участие и членския внос се извършва при координатора или по сметката на СОЛСО:
  Банка: Изипей АД
  IBAN: BG48 ESPY 4004 0015 7771 06
  ВIC: ESPYBGS1
  Основание: такса участие в конференция

  Фактурите се изготвят след получаване на плащането по сметката на СОЛСО. Във фактурата се включва цялата платена сума (такса участие + престой в хотела + престой на придружителите), освен ако в допълнителната информация не напишете друго. Фактурите ще бъдат изпратени по посочения от Вас при регистрацията мейл след тяхното издаване.

  Заявката трябва да бъде получена до 15.09.2024 г. След 15.09.2024 г. не гарантираме настаняване в хотела (може да бъде извършено само при наличие на свободни места).