Желая да участвам в конференцията като (задължително):

  Желая да бъда настанен в (задължително):


  Желая да нощувам на (задължително):
  9.10.2020 г10.10.2020 г.няма да нощувам

  Ще заплатя дължимата сума:

  Данни за фактура:  Условия за участие:
  Таксата за участие в конференцията е 60.00 лв (шестдесет лева) и се заплаща от всички участници в конференцията. Таксата участие включва: достъп до залата с лекциите, достъп до залата със спонсорите, рекламни материали, противоепидемични мерки (маски, дезинфектанти), безплатно изследване за наличие на ИгМ и ИгГ антитела срещу SARS-CoV-2, кафе-паузи, обяд.

  Престоят в хотел "Лион" - Боровец включва: 2 нощувки, 2 закуски, 2 вечери с включен алкохол и програма, 1 обяд (10.10.2020 г), кафе-паузи, интернет, ползване на релакс-център (басейн, фитнес, финландска сауна, билкова сауна, парна баня, релакс-зона), паркинг (налични 60 места), възможност за изследване на антитела срещу SARS-CoV-2 при преференциални цени.

  1. За редовни членове на СОЛСО – с платен членски внос към СОЛСО за 2020 г., СОЛСО заплаща изцяло престоя в хотел Лион. Редовните членове на СОЛСО заплащат само такса участие 60 лв.
  2. Членове на СОЛСО без платен членски внос за 2020 година – заплащат таксата участие 60 лв и престоя в хотел Лион на преференциални цени - по 90 лв на вечер за един човек (при настаняване в двойна стая)
  3. Гости на конференцията – заплащат такса участие 60 лв и престоя в хотел Лион на преференциални цени - по 90 лв на вечер за един човек (при настаняване в двойна стая)
  4. Доплащане за самостоятелна стая – по 20.00 лв на вечер
  5. Деца до 12 години се настаняват без доплащане на допълнително легло в стаята на родител/и
  6. Придружители, които няма да участват в конференцията, заплащат престоя в хотел Лион на пълна цена - по 120 лв на вечер за един човек (при настаняване в двойна стая)
  7. ОПЛ, които няма да нощуват в хотела заплащат само такса участие 60 лв (може да бъде платена и на място)
  8. Дистанционните участници заплащат само такса участие 60 лв по банковата сметка на СОЛСО в срок най-късно до 7.10.2020 г. Дистанционните участници получават линк за включване в конференцията след получаване на таксата участие в банковата сметка на СОЛСО. На регистрирани дистанционни участници, които са заплатили таксата участие след 7.10.2020 г и по тази причина не са получили възможност да се включат в конференцията, ще върнем платените суми.

  Плащането на таксите за участие и членския внос се извършва при координатора или по сметката на СОЛСО:
  Банка: Уникредит Булбанк
  IBAN: BG56 UNCR 7000 1502 5010 29
  ВIC: UNCRBGSF
  Основание: членски внос за 2020 г. / такса участие в конференция

  Фактурите се изготвят след получаване на плащането по сметката на СОЛСО. Във фактурата се включва цялата платена сума (такса участие + престой в хотела + престой на придружителите), освен ако в допълнителната информация не напишете друго. Фактурите ще бъдат изпратени по посочения от Вас при регистрацията мейл след тяхното издаване.

  Заявката трябва да бъде получена до 30.09.2020 г. След 30.09.2020 г. не гарантираме настаняване в хотела (може да бъде извършено само при наличие на свободни места).